Nyhedsbrev: Februar 2019

Forårets arbejdsweekend er klargøring til pulterrum 9. og 10. marts 2019.

  • Bestyrelsen har besluttet, at andelsforeningens forårs arbejdsdag 2019, bliver som en weekend.

Der skal gøres klar til etableringen af pulterrum til ALLE lejligheder i foreningen, som blev besluttet på generalforsamlingen.

Vi regner derfor med at se RIGTIG mange deltagere denne weekend.

Jo mere vi når denne weekend, jo mere sparer vi i håndværkerudgifter.

Der skal flyttes reoler, tømmes enkelte rum, og ikke mindst males.

Vi mødes i fælleslokalet:

Lørdag  den 9. marts 2019 kl. 12.00 – 17.00. til alle der har deltaget, er fælles spisning bagefter kl. 18.

Søndag den 10. marts 2019 kl. 10.00 – 15.00. Vi afslutter med Pizza bagefter.

 

Udskiftning af ballofix ved køkkenhåndvaske

  • Mandag den 4. marts 2019 går udskiftningen af rør og ballofix under køkkenvaske i gang. Det er vigtigt, at håndværkere har adgang, så de ikke skal bruge mere tid end nødvendigt.
  • Har du en ulovlig installation,såsom forkerte slanger til varmt og koldt vand, vil dette blive udskiftet for egen regning af andelshaver eller udlejer.
  • Er det ikke muligt for håndværkeren, at komme til ballofix og rør grundet det ligger bag et skab, vil dette blive fjernet og repareret for egen regning af andelshaver eller udlejer.

 

Vaskekælder

  • Vi håber, at alle der bruger de nye maskiner og systemet med det selvdoserende vaskemiddel synes det fungerer godt. Er der nogen spørgsmål så skriv det endelig til bestyrelsen.

 

  • Gammelt tøj i vaskekælder: Vi har desværre gentagne gange oplevet, at tøj ikke bliver fjernet fra vaskerummet eller tørrerummet, således at det flyder med tøj i vaskerummet og i tørrerummet.

Derfor vil tøj/tasker med mere, som har ligget i vaskerummet eller tørrerummet i mere end 2  uge fra det er blevet observeret blive smidt ud.

 

Husk, hvis DU har et spørgsmål, så skriv til vores mail, facebook eller ring til Henrik (formand) på 50931768, så hjælper vi så godt vi nu kan.