Lejere

Ålholmhus er en andelsforening og lejer derfor ikke lejligheder ud. Vi har enkelte lejere i foreningen, og disse lejligheder vil ved fraflytning blive sat til salg – se også under ‘lejligheder til salg’.

Lejere som vil flytte
Er du lejer, skal du huske at der SKAL laves en udflytningsrapport som skal laves af Lejlighedsvurdering.dk på tlf.: 44 98 10 24 – ring selv og aftal en tid. Husk at informere Vest Administrationen og bestyrelsen om, at du vil flytte. Flytter du før tid vil bestyrelsen gerne bede om en nøgle så lejligheden kan fremvises for evt. nye beboere. Flytter du ikke før tid, har bestyrelsen krav på, at have mulighed for at fremvise lejligheden ifølge aftale med dig.

Lejligheden skal afleveres i samme stand, som den er blevet overtaget, ifølge kontrakten. Det vil sige, at der skal males hvidt på alle vægge, lofter og paneler. Gulvet skal som minimum slibes eller hvis der er tydelige mærker skal det afhøvles. Badeværelse og køkken skal rengøres og være fri for kalk og snavs. Sætter du ikke selv lejligheden istand, vil viceværten hyre håndværkere ind som vil gøre det til dagspris, regningen vil blive videresendt til dig.

Undtaget fra renovering eller dele heraf, kan ske hvis naboen vælger at købe din lejlighed til sammenlægning og derfor evt. frasiger sig muligheden.