Nyhedsbrev: November 2018

Generalforsamlingen:

Tak for en god generalforsamling, hvor der i år var dejlig mange fremmødte igen. Der blev fremlagt budget og gennemgået diverse forslag med gode diskussioner.

Da vores gode administrator Peter skulle på en god tiltrængt ferie lige efter generalforsamlingen vil referatet kommer ud på Probo og hjemmesiden i sidste halvdel af november.

 

Vaskeriet:

Som mange af jer sikkert allerede ved, så er der desværre er blevet udøvet hærværk på betalingssystemet.

Desværre må bestyrelsen beklage, at vedkommende, der har udøvet denne hærværk desværre ikke har meldt sig.

Et nyt betalingssystem vil koste foreningen ca. 10.000,- kr. hvilket vi som bestyrelse er meget kede af.

Bestyrelsen har på grund af denne kedelige og unødvendige udgift valgt, at gå i gang med at få indkøbt nye vaskemaskiner og vaskeanlæg, som det blev bevilget på generalforsamlingen. Lige nu vil der derfor kunne vaskes gratis.

Umiddelbart vil der blive etableret nyt vaskeri i uge 49 eller 50, som det ser ud nu. Dette kommer til at betyde, at den uge hvor etableringen vil foregå vil vaskeriet være helt lukket.

Når vaskeriet er klar til brug, vil der blive lavet 2 intro eftermiddage, hvor alle vil have mulighed få stillet alle nødvendige spørgsmål.

Der vil helt sikkert komme mere info, når vi er tættere på.

 

Julehygge – kom og lav din juledekoration  

Så er det igen blevet tid til julehygge i fællesrummet. Dette kommer til at foregå på søndag den 25. november kl. 15.00

Vi håber at se mange af jer. Det eneste du skal huske er et lys og fod til dekoration, så levere foreningen gran med mere. Mens der arbejdes på julens dekorationer, vil der blive serveret gløgg og æbleskiver.

 

Husk, hvis DU har et spørgsmål, så skriv til vores mail, facebook eller ring til Henrik (formand) på 50931768, så hjælper vi så godt vi nu kan.